© GC 't Blikveld
ANGELA FISH: INTER

14 OKT
tot
12 NOV

BONHEIDEN • Angela leerde doorheen haar leven dat fotografie een nieuwe wereld is die haar gedachten over de maatschappij filtert. Ideeën die te krachtig zijn voor haar omgeving, kan ze hier wel perfect in plaatsen. Mensen in haar omgeving steken bepaalde onderwerpen in de bovenste, meest onbereikbare lade van de kast. Zij haalt deze er zorgvuldig uit en tovert ze om tot een aanvaardbaar gespreksvoer.

Voor haar bestaat niet zoiets als taboe of dingen die je laat rusten. Zij trekt op een voorzichtige manier mensen uit hun comfortzone en laat ze nadenken over dingen waar ze nooit eerder stil bij hoefden of wilden staan. Problemen toont zij op een voor de hand liggende manier, in een wel heel doordacht beeld. Iedereen weet wat ze bedoelt, maar heeft er een andere mening of emotie bij. Ze neemt geen blad voor de mond en is de droogheid zelve. Maar haar eerlijkheid wordt bij elk werk dat ze maakt volledig geapprecieerd.

Inter is een ervaring waarbij de kijker een speciale plek krijgt in de distributieketen. Deze keer krijgt de kijker geen eindproduct te zien, maar zal zijn emotie het werk versterken tot een eindproduct dat klaar is om getoond te worden aan de buitenwereld.

zaterdag 14 oktober – zondag 12 november 2017
met vernissage op vrijdag 13 oktober om 20 u.

http://angelafishphotography.tumblr.com
https://500px.com/angelafish

Bron: UiTinVlaanderen.be

Gemeenschapscentrum 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden
breng me hierheen