© David Legrève
BREEDBEELD IN GESPREK - LEUVEN

DECEMBER

12
WOENSDAG
LEUVEN • Op 12 december trekt “BREEDBEELD in gesprek”, onze gratis gespreksavond voor en door fotografen, naar Leuven. Jan Coddé heeft er met David Legrève, Kelly Donckers en Guido Van den Troost opnieuw een interessant kransje gasten voor u in petto.

David Legrève omschrijft zichzelf als een fotograaf die het beste weet te halen uit bestaande situaties. Met een scherpe blik weet hij emoties, sferen en verhalen heel precies vast te leggen. David werkt als persfotograaf voor Het Laatste Nieuws, fotografeert huwelijken en events, en maakt daarnaast ook vrij werk.

Kelly Donckers studeerde aan de KdG-hogeschool. Ze maakt portretten en doet aan documentaire fotografie, al is Kelly ook niet vies van een uitstapje naar meer conceptueel werk. Haar reeks “Food Suppliers” toert momenteel in Vlaanderen in het Fotografiecircuit, net als “Bloem” van Guido Van den Troost.

Guido houdt van afwisseling en experiment in zijn werk. Hij doet onder meer aan conceptuele fotografie, werkt in reeksen, maar deinst er ook niet voor terug om zijn portretten digitaal te ontleden en het toeval toe te laten door ze in een muziekbewerkingsprogramma te behandelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

meer informatie
mail ons
0032.3 289 12 05