CURSUS FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

MEI

6
MAANDAG

MEI

18
ZATERDAG

MEI

25
ZATERDAG

JUNI

3
MAANDAG
STEENDORP • Organisatie NP Scousele. De Lessen worden gegeven door Dirk Cleiren (°1969). Hij geeft cursussen natuurfotografie voor onder meer Natuurpunt-CVN, is voorzitter van Natuurpunt Falcon en gewezen voorzitter van de Bond Verantwoorde Natuurfotografie (bvnf.be).Kriebelt het om de natuur mooi in beeld te brengen? Wil je door een ervaren natuurfotograaf goed op weg gezet worden?

Dan is deze korte cursus natuurfotografie misschien wel iets voor jou. De theorie is beperkt tot 1 avond les, gevolgd door 2 praktijksessies in de natuur en een terugkomavond om de resultaten te bespreken. Iedereen is welkom, ongeacht je ervaring en de camera die je gebruikt.

Het succes van een interessant of mooi beeld hangt vooral af je eigen positie in de natuur (op de juiste plek staan, laag standpunt innemen, hoe dicht geraak je bij een onderwerp, compositie, wat staat in achtergrond, ...) en het bewust omgaan met de beperkingen van je camera (scherpstellen, telebereik, ...). Dat wil deze cursus je bijbrengen.

Je kan enkel inschrijven voor de 4 lessen tesamen. Lid Natuurpunt 50 euro    Geen lid 65 euroDe lessenreeks gaat enkel door bij minimum 12 deelnemers. Info en inschrijven nine.vanhoyweghen@gmail.com    0473 72 66 15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Natuurhuis
Kapelstraat 170a
9140 Steendorp
breng me hierheen