© Jurgen Cornelissen
CURSUS: NATUURFOTOGRAFIE VOOR GROENTJES

FEBRUARI

9
ZATERDAG

FEBRUARI

16
ZATERDAG

FEBRUARI

23
ZATERDAG

MAART

2
ZATERDAG
OUD-TURNHOUT • Natuur fotograferen kan je altijd en overal, in de stad en in natuurgebieden. Zelfs met een smartphone of eenvoudig fototoestel kan je interessante, indrukwekkende, veelzeggende en zelfs mooie foto’s nemen. In deze cursus maak je kennis met de belangrijke elementen van de fotografie: de belichting, de keuze van het onderwerp, maar vooral: de mogelijkheden die de natuur je biedt en de boodschap die jij als fotograaf wil meegeven met je beeld.

Er wordt zo weinig mogelijk ingegaan op het merk van je camera, maar je krijgt wél tips om tijdens het fotograferen je beeld zo goed mogelijk vast te leggen. Lesgever Jurgen Cornelissen kent Landschap De Liereman erg goed. Al enkele jaren ontdekt hij het gebied met zijn fototoestel tijdens activiteiten en tijdens wandelingen. Zijn prachtige beelden worden regelmatig gebruikt in promotie en publicaties over Landschap De Liereman.

VOor deze cursus kruipt hij voor de eerste maal in de rol van lesgever en begeleider van beginnende en meer ervaren fotografen. PrijsDeelnameprijs: € 50. Natuurpuntleden € 40. Vrijwilligers Landschap De Liereman € 25.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
breng me hierheen