DIGITALE FOTOGRAFIEGROEP TURNHOUT VZW
TURNHOUT • Eén van de doelstellingen van de groep is elk lid een helpende hand te reiken vanaf het prille begin, de aanschaf van een digitale camera.

Moeilijk verstaanbare handleiding ? Geen probleem, er is altijd wel iemand die wat meer ervaring heeft en je verder helpt.

Ongeacht ieders kunnen en financiële mogelijkheden proberen we de 2-wekelijkse vergaderingen zo interessant en informatief mogelijk te maken. Basisbegrippen zoals sluitertijd, diafragma, RAW bestand, witbalans, ISO waarden enz…, worden geregeld herhaald en uitgelegd.

Wie graag meer wil dan alleen zijn toestel “op automatisch” zetten, kan leren gebruik maken van alle andere mogelijkheden.

Het inrichten van workshops, al dan niet gegeven door onze eigen leden, is een andere doelstelling. Via deze workshops willen we iedereen laten kennis maken met de wereld van en rondom de digitale fotografie.

Wat zijn de mogelijkheden nadat ik op het knopje heb gedrukt ? Kan ik een mooie foto uitkiezen en printen en wat doe ik met de rest ? Hoe kan ik een foto bewerken en welk programma gebruik ik dan best? Kan ik meedoen aan een tentoonstelling en is mijn foto daarvoor geschikt ?

Vragen genoeg en de antwoorden zijn gratis te verkrijgen binnen onze clubwerking.
mail ons
0032.491 73 05 59
Molenbergstraat 48
2300 Turnhout
breng me hierheen