E-PHOTOGRAPHY
ESSEN • Mijn naam is Evelien en ik ben fotografe.

Wat begon als een hobby, is nu gegroeid tot een eigen Facebook pagina, website, een nieuw avontuur en uitdaging maar ook zoveel meer!

Het begon met wat foto's trekken op vakantie, vervolgens heb ik een ietsjes betere camera gekocht. Daarna ben ik de lokale bossen, straten, dierentuinen en feesten onveilig gaan maken met mijn nieuwe camera.

Een andere lens kopen om eens iets anders te proberen, falen maar terug opstaan en zoeken naar de juiste techniek om beter te worden. Dit met ambitie en drive in de zoektocht om telkens die ideale foto te maken en het perfecte moment vast te leggen, met (soms letterlijk) vallen en opstaan!

Ondertussen is die ene camera een hele collectie met camera's en studio materiaal geworden, dit zorgt ervoor dat ik een volledig mobiele studio ter beschikking heb en ook op verplaatsing kan fotograferen. Het is een echte passie geworden zonder het te beseffen.

Emotie kunnen vastleggen in een beeld! In mijn ogen is er niets mooier. Dit kan een verliefde blik zijn, een traan van geluk, een zwoele knipoog en zelfs een kwade blik. Achter alles zit een verhaal, een gevoel.

Mijn passie kunnen delen met anderen en hierbij hun meest kostbare momenten permanent vast te leggen zodat er steeds op terug kan gekeken worden. Er zijn veel momenten die we nooit willen vergeten zoals je eigen trouw, Oma die 80 jaar wordt, het doop feest van je kind etc. Ook een fotoshoot om de uitbereiding van het gezinnetje te vieren, een gekke foto voor een origineel kerstkaartje of leuk poseren voor de communie kaartjes hoort allemaal tot de mogelijkheden. Je kan het zo gek niet bedenken!