ERWIN DECKERS FOTOGRAFIE
HEES • Fotograferen is mijn passie! Bij iedere fotoreportage ga ik er dan ook vol tegenaan! Ik heb mij gespecialiseerd in kinderportretten en bruidsfotografie. Waarom? De kinderportretten juist vanwege de onbevangenheid van kinderen. Al die blije gezichten, soms ook de droevige of dan weer de serieuze of verbaasde blik. Een ding hebben de kindergezichten gemeen, ze zijn allemaal puur en dat leg ik heel graag voor u vast.

En de bruiloften dan? Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Het is een dag vol emotie; een lach en een traan, maar soms ook spanning. Het is een voorrecht om al die emoties voor u vast te leggen op de gevoelige plaat. Houdt u niet van poseren? Geen probleem, want juist dit probeer ik tot het minimum te beperken en juist de foto shoot doe ik naturel.

Zowel in mijn portretfoto's als mijn huwelijksfoto's probeer ik altijd een verhaal te vertellen. Mijn foto's kenmerken zich door een naturelle look, spontaniteit en humor. Natuurlijk ontbreekt de romantiek niet tijdens de bruidsreportage!