© Filip Naudts
© Filip Naudts
FILIP NAUDTS - 25 JAAR GUARDA LA FOTOGRAFIA
2018

1 DEC
tot
28 APR

LOKEREN • Filip Naudts. Bloemistenzoon uit Lochristi, portretfotograaf voor populaire magazines en na 25 jaar meer dan een vaste waarde in het Belgische fotografielandschap. In tijden waarin documentaire foto’s en vluchtige snapshots ons massaal bereiken een bijna zeldzame fotograaf-kunstenaar die in zijn werk de werkelijkheid esthetiseert en een eigen wereld creëert.

Uit Naudts’ manier van werken spreekt een grote liefde voor esthetiek, kunstgeschiedenis en voor alle facetten van de vrouwelijkheid. Als modellen kiest hij resoluut voor bekende vrouwen. Hun aanwezigheid in zijn ensceneringen zorgt niet alleen voor herkenning bij het grote publiek, maar versterkt ook de drang om te blijven kijken en op zoek te gaan naar verborgen lagen.

Guarda La Fotografia: ‘kijk naar de foto’ in het Italiaans, ‘bewaar de foto’ in het Spaans. Een toepasselijke naam voor de studio van Filip Naudts, die het metier van de artistieke portretfotograaf toont en bewaart. (voor promo: lees verder)

PROMO: De tentoonstellingsbezoeker maakt tot 31/12/2018 kans om zelf een fotoshoot te winnen met Filip Naudts. Meer nog; het resultaat is later in de tentoonstelling te zien!

Bron: UiTinVlaanderen.be

mail ons
0032.9 345 44 58
Stadsmuseum Lokeren
Markt 15 A
9160 Lokeren
breng me hierheen