© Jeroen Danckers Fotografie
FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS DEEL I: DE BASISPRINCIPES

JANUARI

20
ZATERDAG

JANUARI

28
ZONDAG
AARSCHOT • Wil je meer halen uit je fototoestel op vakantie, voor familiefoto's of als hobby? In Deel I van de workshop 'Fotografie voor beginners' overlopen we de heilige drievuldigheid van fotografie, namelijk sluitersnelheid, diafragma en ISO. Daarmee leggen we een basis die volledig los staat van welk type fototoestel je hebt.

Fotografie kan een ware uitdaging zijn als je net begint. Daarom is het nodig om de basis te begrijpen, zodat je in elke situatie goede foto's kan nemen. Of je nu een kleine point-and-shoot camera hebt of een digitale spiegelreflex hebt gekocht, de beginselen van fotografie zijn voor iedereen hetzelfde. In deze workshop laten we stap voor stap de automatische functie van je toestel los en gaan we experimenteren met sluitersnelheid, diafragma en ISO om prachtige resultaten te boeken.

In deze workshop bekijken we de functies van onze camera en toon ik voorbeelden hoe elke optie je beeld kan beïnvloeden. Via oefeningen leer je deze zaken ook zelf beheersen.

Je kan je ook inschrijven voor Deel II van de workshop (Licht & Compositie) op een andere dag (10/02 & 18/02). Afzonderlijk kost een Deel I of II 50 euro. Schrijf je je meteen in voor beide delen, dan betaal je maar €85.

Voor deze workshop is het noodzakelijk dat je een eigen fototoestel meeneemt.

Opgelet! Er zijn maximum 10 plaatsen beschikbaar per datum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Denijs Dillestraat 68
Denijs Dillestraat 68
3200 Aarschot
breng me hierheen