REISFOTOGRAFIE: TIPS & TRUCS + REPORTAGE KAMTSJATKA

JULI

5
DONDERDAG
KORTRIJK • Ook weleens gedacht dat de werkelijkheid er in je herinnering toch mooier uitzag dan op je reisfoto's? Troost je, je bent niet alleen. Om er voor te zorgen dat je tijdens je reis mooie foto's weet vast te leggen, geven we 10 tips om je reisfotografie te verbeteren!

Na een korte pauze zoomen we vervolgens in op een wel heel bijzondere, exotische reisbestemming: Kamtsjatka. Het schiereiland Kamtsjatka ligt in het oosten van Rusland tussen de Zee van Ochotsk en de Beringzee. Kamtsjatka telt ongeveer 160 vulkanen waarvan er 28 actief zijn en deel uitmaken van de Ring van Vuur. Jaarlijks barsten gemiddeld zes vulkanen uit. Naast vulkanen bevinden zich hier vele heetwaterbronnen waaronder veel geisers. Het schiereiland heeft een zeer rijke plantengroei en dierenwereld. Tot de plaatselijke fauna behoren dieren als de kamtsjatkabeer, wolf, marmot, lynx, rendier, ...

Deze lezing is gericht naar het brede publiek. Iedereen met affiniteit voor fotografie is welkom. Je hoeft zelf geen fotograaf te zijn om van deze inspiratieavond iets te kunnen opsteken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

meer informatie
mail ons
0032.56 26 06 00