VIDFO STELT VOOR : INITIATIECURSUS PHOTOSHOP

MAART

4
MAANDAG

MAART

18
MAANDAG

APRIL

1
MAANDAG

APRIL

15
MAANDAG

MEI

6
MAANDAG

MEI

20
MAANDAG
HOBOKEN • WELKOM bij het creëren, ordenen, bewerken en delen van je foto's met Adobe Photoshop Elements.

Een mooie foto trekken is een eerste stap. Maar die mooie foto bewerken tot een foto die jouw verhaal kan vertellen ... is een heel ander paar mouwen.
Op vraag van een aantal VIDFO leden duiken we daarom in een initiatiecursus Photoshop .
Creëer verbluffende foto's — geen ervaring vereist — met geautomatiseerde bewerkingsopties en stapsgewijze uitleg. Voeg kleur en licht toe, verwijder krassen, repareer oude foto's en open op een magische manier gesloten ogen. Plus, voeg opvallende effecten toe die je foto's een frisse nieuwe look geven. Inderdaad, Photoshop is een spel waarbij je eigen inspiratie en creativiteit je grenzen bepalen.

We leren je de verschillende gereedschappen te gebruiken. Naast deze gereedschappen leer je diverse technieken om je afbeeldingen te vergroten, te verkleinen en af te drukken.

We maken een aanvang met gereedschappen, maar gaan al snel over tot het gebruik van lagen - wat de eigenlijke en belangrijkste troef is van Photoshop. Hiermee kan je in een handomdraai onderwerpen toevoegen of laten verdwijnen in foto's.

Een beginnerscursus laat ook de traagste leerling niet in de steek. En oefening baart kunst - ieder op zijn eigen tempo. Met je fouten leer je de weg te vinden naar de oplossing.

De opbouw van deze initiatiecursus is dermate gestructureerd dat gebruikers van Photoshop CS, alsook Photoshop Elements ermee van start kunnen gaan.

Dus ... neem je laptop onder de arm ... en schrijf je zo snel mogelijk is voor deze initiatiecursus van Adobe Photoshop Elements.

Iedereen is welkom op deze initiatiecursus. Maak dus gerust je familieleden en vrienden warm om hier ook aan deel te nemen.
Wij ontvangen graag je inschrijving vóór 15 januari 2019.
Je betaling geldt als inschrijving op de bankrekening van VIDFO - BE 89 9730 4886 4085 - met de mededeling : "je naam - Photoshop".

Prijs : VIDFO leden : 20 euro
Niet leden : 60 euro (cursus + jaarabonnement VIDFO)

Heb je nog een vraag, stuur dan gerust een mailtje naar : vidfo@vidfo.be

Tot dan ....
Julien Verbeek
Voorzitter

Bron: UiTinVlaanderen.be

 
Moretus - café van Maria
Berkenrodelei 32
2660 Hoboken
breng me hierheen