BASISWORKSHOP DIGITALE FOTOGRAFIE

FEBRUARI

25
ZONDAG

MAART

11
ZONDAG

MAART

25
ZONDAG
HAACHT • Deze kleinschalige workshop is bestemd voor beginnende fotografen die de mogelijkheden van hun camera beter willen leren kennen. Een goede mix van theorie, opdrachten en feedback leidt tot bewuster fotograferen en kwalitatief betere en creatievere fotos.
De workshop is vrij algemeen maar voorbeelden en opdrachten zullen toegespitst worden op aspecten van de natuurfotografie.

Programma

Dag 1: tijdens een informele bijeenkomst zullen we praten over het technische gebruik van je camera, camera-instellingen, composities, belichting e.d. Aan het einde van deze dag krijg je fotografie-opdrachten mee die je in de loop van de volgende twee weken kunt uitvoeren.

Dag 2: er wordt feedback gegeven over de fotos die het resultaat zijn van de opdrachten. Zo kan je leren uit je eigen ervaring maar ook en vooral inspiratie opdoen uit de aanpak van de andere cursisten. Er komt nog wat extra theorie aan bod en nieuwe opdrachten worden gegeven. Ook hier krijg je twee weken om deze, gewapend met nieuwe inzichten, uit te voeren.

Dag 3: er volgt weer een feedbackmiddag waarbij ruim tijd gemaakt wordt voor vragen en extra uitdieping van bepaalde aspecten die reeds aan bod kwamen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

- Beginnende fotografen die meer willen weten over de mogelijkheden van hun camera
- en die een camera hebben waar enkele zaken (o.a. het diafragma) manueel op kunnen ingesteld worden
- en/of geïnteresseerd zijn in natuurfotografie.

Weet je niet goed of deze workshop iets voor jou is? Vraag meer informatie: info@ingridvekemans.com

Aantal deelnemers: min. 5, max. 10 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Gemeenschapscentrum Den Breughel
Wespelaarsesteenweg 85
3150 Haacht
breng me hierheen