CLOSE-UP SINT-NIKLAAS VZW
SINT-NIKLAAS • Video-, Foto & Digiclub Sint-Niklaas werd opgericht in 1960 en bestaat dus meer dan 52 jaar. We vergaderen elke maandag om 20 uur in ons eigen clublokaal Past, in de Meerleerstraat 26A (in het dreefje) met een ingerichte geluids- en projectiecabine, een eigen bar en een warm interieur waar het gezellig is om te vertoeven.

Bij Close-Up kan men op een aangename manier leren filmen, monteren, opnames schikken, geluid aanpassen... wat uw video-opnames enkel maar kan verbeteren in kwaliteit.

Documentaires, reisfilms, ja, zelfs speelfilms worden bij Close-Up gerealiseerd.

Wie zich meer aangetrokken voelt tot digitale fotografie kan hier zeker terecht voor het verbeteren van zijn foto en digi opnames en leert ook, samen met de meer ervaren leden, heuse digitale klankreeksen (digirama) te monteren.

Op regelmatige basis wordt er ook rond bepaalde thema’s gewerkt of nodigen we kwaliteitsbegeleiders uit om hun werk te presenteren aan de leden.

Jaarlijks staan heel wat nevenactiviteiten op het programma,zoals clubwedstrijden video & digi, groepsuitstappen, clubfeest, barbecue, kerstfeest, projectie van producties bij bevriende film-, video-, foto- en diaclubs in binnen– èn buitenland.

Het jaarlijks lidgeld bedraagt slechts € 37 en daarvoor krijgt u een gepersonaliseerde lidkaart en vijfmaal per jaar een verzorgd tijdschrift in de bus.

Hebt U interesse ?
Kom dan alvast vrijblijvend kennismaken met onze club ergens op een maandagavond…

Voor méér info :
Voorzitter Etienne Audenaert : 0475/25 97 24
Secretaris Mark d’Hanens : 0476/42 46 45
E-mail : mark.dhanens@telenet.be
Bremstraat 20
9100 Sint-Niklaas
breng me hierheen