© Vera Cammaer
UTOPOLIS // ARCHITECTUURFOTOGRAFIE / FOTOBEWERKING
2019

JANUARI

18
VRIJDAG
AALST • Aalst is een stad in verandering én verbouwing. Wegen worden heraangelegd, nieuwe gebouwen veranderen het stadsuiterlijk, braakliggende terreinen krijgen een nieuwe invulling en nog vele plekken wachten op zinvolle invulling. We gaan op zoek naar deze plaatsen, bekijken de uitbreiding van de stad, eventueel de invloed van de klimaatopwarming, het verkeersinfarct, een andere manier van wonen/bouwen... Tot slot werken we onze ideeën uit met fotobewerking (Gimp). Utopolis Aalst als een visuele denkoefening! Daarna worden de foto's tentoongesteld in De Werf.

Aalst in de kijker
Deze cursus maakt deel uit van het project 'Aalst in de kijker': 5 fotocursussen, telkens een ander thema en fototechniek, gevolgd door 5 tentoonstellingen.
Schrijf je in voor één of meer van de 5 fotocursussen en zie je werk tentoongesteld in de bijhorende expo. Centraal staat Aalst, bekeken en gefotografeerd vanuit steeds weer een andere visie/idee/uitwerking. Wie nog twijfelt, kan een gratis infosessie bijwonen op vrijdag 24 augustus (19u30).
Concept en begeleiding: Vera Cammaer

Workshop:
4 lessen
vr 18 & 25 jan, 8 & 15 feb 19u30-22u
+ praktijkuitstappen op za 26 jan & 2 feb 9u30-16u30
+ opbouw expo: vr 22 feb (15u)
Expo:
za 23 feb t.e.m. zo 31 mrt (data o.v.)
toegang gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
breng me hierheen